Pages

teisipäev, 30. oktoober 2018

Trick or treat

Iowas (vähemalt Ankenys) on kombeks trick or treatingut teha 30. oktoober ehk 1 päev enne päris halloweeni. 
Pidasime veel enne halloweeni teemalise õhtusöögi maha ning väga huvitavaid snäkke oli. Näiteks kõrsikutest ja juustust tehtud luuad, kõrvits ja õuna-, vahukommisuud olid ühed näited. 
Siis panime kõik kostüümid selja ja kommijaht läkski lahti. Mina laenasin host õe Slytherini rüüd, olin väga õnnelik laps <3 
Õues nägime nii paljusid erinevaid ja absoluutselt loovaid kostüüme. Näiteks üks ema käis oma kahe pisikese lapsega ringi, kes vanainimesteks olid kostümeeritud. Appike kui armas see oli. Ja üks mees oli full deadpooli kostüümis!!! Mega, mega äge!
Muidugi ei puudunud ka klounid (hoidsin kaarega eemale), pitsakostüümid ja väga palju Harry Potteri kostüüme oli ka. Hagrid ning Dobby juhtusid ka meile teele :))
Ühes majas oli tehtud selline operatsioonilaud ja enne kui kommi said, siis pidid seda operatsioonilaual olevat nukku katsuma kitli alt. Ja siis öeldi sulle, et näed tal sisikond täitsa lahti ehk tegelikult oli kitli all keedetud makaronid, mis nagu sisikond päriselt siis tundus :D
Ühes teises majas ,,magas” isa ja poeg ukse ees ning kommikauss oli süles. No mis te arvate, kas nad siis ehmatasid meid, kui just komme hakkasime võtma :D 
Ja oli ka tehtud väga äge haunted house, kus ikka mitme nurga peal pimedusest sind ehmatati, saagidega inimesed välja hüppasid jne!! 
Iga majas võtsid kõik nii nii VÄGA lahkelt vastu, anti kostüümide kohta komplimente jne. See on midagi, mis Eestis mardi-, kadripäeval ka võiks paremini olla, siin oli ikka lastesse palju sõbralikum ja meeldivam suhtumine. 
Kokku käisime ukselt uksele umbes 1,5 h, siin on kindlad kellaajad, kuna käidakse. See on minu arust väga hea, on täpselt teada, kuna külalisi oodata ja kui kaua :)))) 
Okei, alustan nüüd oma saagi nosimist, üüratu kotitäie sain ja enamus komme pole kunagi isegi proovinud <3 rõõmu kui palju !!!

















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar