Pages

reede, 12. oktoober 2018

Youth group (uus)

Mu  host õed on ka ühes youth groupis ning kuna see on meie majale hästi, hästi lähedal, siis hakkan hoopis seal nüüd iga kolmapäev käima. Üleüldse on siin enamus noortel youth group ja see on väga pop värk minu rajoonis.

Umbes kella 8 ajal sõitsime Leahiga kiriku juurde, kus pidime mõnda aega abis olema, edasi oleks youth group juba olnud ühes teises eramajas. Aga tuli välja, et me ei peagi kirikus täna midagi tegema, nii et läksime kohe youth groupi.
Enne veel kui läksime, tutvusin mõndade uute inimestega ning ühel poisil kukkus puust redel, mis erinevate tuledega kaunistatud oli, ümber ning oh jumal kui palju tulesid katki läks ja palju neid kilde seal pärast oli.

Läksime siis edasi youth gruppi.
Enne kodust väljaminnes mõtlesime Leahiga, et ah ainult korra autost välja-sisse, pole mingit jopet vaja... :D
Õues oli niii jäine tuul ja saime parkimiskoha ka uksest suht kaugele. Mõnusalt jooksime siis! Ehk siis sügis on lõpuks siia jõudnud ja pole enam seda südasuve soojust. Samas mulle väga meeldib, ikkagi sweater weatheri aeg hakkab <3
Youth group toimus sponsori majas, kõigile tehti grilled cheese võileibu ning kooki oli ka. Mõndaaega istusime niisama ning tutvusin jälle nii paljude näguda ning seejärel läksime alla korrusele.
Alustuseks võtsime tiimidesse ja tegime võistluse, kes saab kõige kõrgema kaardimaja. Meie tiimil läks niiii hästi, kuid siis tuli üks poiss, kes kogemata laua vastu komistas ja mis te arvate, kas kõik kaardid ka kukkusid ümber? Muidugi.  :D oh well!

Läksime diivanitele tagasi ja hakkasime ühte videot vaatama naisest ja tema võitlusest jumalaga. Video oli pea 15 min ja hiljem analüüsisime tibake seda ning tõime paralleele enda eluga. Näiteks oli näide, et võitlen õigete sõpradega suhtlemisega ja et peaks halvasti mõjuvad inimesed elust välja saata jne. Aga polnud üldse ainult deep jutt, nalja ja naeru sai ka kõvasti ehk siis huumorit jagus mõnusalt.
Aeg läks jube, jube kiirelt, juba oligi kell 21.30, läksime tagasi üles, võtsime ringis kõik üksteiselt ümbert kinni ja kes soovis sai palveid lugeda.
Inimesed on siin ikka veel uskumatult soojad ja lahked, üks inimene näiteks oli tänulik ja ûtles aitäh, et mina nende gruppi sattusin <3
Siis oligi kõik ja hakkasime tagasi kodu poole sõitma. Ehk jooksime jälle turboga külma käest sooja autosse :D 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar