Pages

esmaspäev, 29. oktoober 2018

Pumpkin carving

Pühapäeval peale õhtusööki võtsime pere ning mõndade sõpradega ette kõrvitsalaternate tegemise. 
Host ema oli ka magustoiduks terve koogi kõrvitsaks teemakohaselt ära kaunistanud :))

Kuna ma polnud kunagi ise kõrvitsalaternaid t teinud, anti mulle eesõigus esimesena endale kõrvits valida :)) valisin ühe hästi armsa väikse. Tuli välja, et tal oli veel lepatriinu ka pea nii et viisin tema ka ilusti ōue.
Edasi lõikasime kõrvitsatel pealmise osa (kaane) ära, natuke niimoodi koonuses, et kaas hiljem lihtsalt sisse ei kukuks.
Ning kui see tehtud, pidime kõrvitsa veel lusikatega tühjendama ka ning kõik seemned välja võtma :))
Ja siis lõpuks tuli kõige lõbusam osa. 
Mõned joonistasid markeritega kõrvitsatele näod pähe, mina aga printisin netist ühe kindla pildi välja, panin nööpnõeltega kõrvitsa külge kinni ja siis lõikasin selle järgi.
Tegin selle kassi, kes Alice imedemaal on ja ikka parajalt kannatust võttis, et igat hammast eraldi välja lõigata hehe :D aga tulemus oli väga väga seda väärt!!!
Panime kõik küünlad sisse ja pimedas olid SUPER ägedad <3 
Margaretil olid ka oma merisead kaasas ja no mis te arvate, kas pidin jâlle õnnest surema? 🧡

Eelmine nädal koolis oli meil reedel dress up day, millest küll enamus midagi ei teadnud, aga need, kes teadsid, olid ikka väga loovaid ideid välja mõelnud.
Ühel poisil oli SUUUUR hot dog’i kostüüm seljas, ühel poisil oli lihtsalt parukas tagurpidi peas, nii et nägu polnud üldse näha ja kõik inglise keele õpsid olid politseideks makseerunud. 
Ning tunnis, kui keegi kasutas slängi vms, siis kirjutasid 1$ suuruse ,,trahvi”, mille pidid annetama kooli annetuskasti. 
Üks hetk ōps jooksis sprindiga klassist välja ja tuli paar minutit hiljem tagasi jutuga, et teine inka õps vajas back up’i :DD 
Siis tuli see teine inka ōps meie klassi ja küsis, et kas pole tore, et meil sellised ōpetajad on. 
Üks poiss klassist ütles, et oleks küll, kui sina meie õpetaja oleks!!!
No ei ole üldse imegi, et too poiss siis kohe 2$ trahvi sai :DD 


Lisaks tõendamaks, et USA kool ei ole alati lihtne ja minu koolis ikka kõva pinge kogu aeg peal, siis Shantal, kes on nii nii tark, oli isegi reedeks nii läbi, et jäi vaba tunni ajal reaalselt laua alla magama, et natuke puhata saaks.
































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar