Pages

esmaspäev, 8. oktoober 2018

Center grove orchard & movie night

Laupäeval läksin Shantali, Meredithi, Jessi ja Briga Center grove orchardi. 
Saime imearmsaid kitsi,kanu  ja kalkuneid sööta. Siis kui kalkunite juures olime, siis ühe väikse poisi ema ütles poisile, et muidugi praegu lastakse kalkuneid palju sööta, varsti ju thanksgiving käes ....
Loomadest nägime veel sigu, laamat ja ühte pisitillukest kiisupoega <3
Veel oli seal üks suur ala, mis kõik oli täis pandud maisiterasid. Põhiliselt nagu maisibassein. Ja seal sees oli isegi liumägi ka! Matsime ühe tüdruku täiesti maisi sisse, “ujusime”, lasksime liumäest alla ja muidugi tegime pilte, pilte, pilte!
Edasi läksime hüppasime täispuhutud hobustega ning tegime võidusõitu jne! Väga, väga lõbus oli!
Hüppasime veel mingisugusel batuudisarnasel asjal ja sõitsime mängutraktoritega, lasime veel ühest liutorust alla, mis muidugi palju suurem oli :))
Siis Jess viskas veel täpsust (õuntega) :D
Ja viimaseks hüppasime traktorveoki peale ning läksime õunu korjama. Meile anti ekstra sellised asjandused, millega õunu saime puu otsast endale korjata. Seal oli neid nii palju erinevaid sorte, aga kõik olid super mahlased ning head! Ma ei tea palju ma õunu kokku tol päeval küll sõin! :D


Edasi hakkas juba pimedaks minema ning käisime sellises pitsakohas, kus saad ise endale pitsa teha. Täpselt nagu subways, ainult et pitsa on võileiva asemel.
Läksime Meredithi juurde ning ülejäänud õhtu vaatasime high school musical 3. Nad just tahtsid minuga midagi sellist klassikalist teismeliste USA filmi vaadata. Ja appike selle tüdruku juures, kus olime, oli kõige rahulikuma iseloomuga koer üldse. Ta oli iiri setter nimega Penny! 
Võite siis arvata, kas ma paitasin teda kogu filmi ja õhtu? <3 






















Proovisime maisi puhuda nii, nagu glitteriga tehakse :D





arutasime lahinguplaani

















































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar