Pages

kolmapäev, 17. oktoober 2018

Halloweeni kostüümid, noorteõhtu, lumi ja ülejäänud nädalavahetus

Reedel peale kooli käisin host ema ja Annaga ühes halloweeni kostüümide poes, ossa, kuidas seal valikut alles oli. Harry Potter, pizza, kloun, hunt-kõik, mis pähe tuleb, oli olemas. Mõned olid ikka väga suvalised, aga vähemalt pani naerma. Näiteks oli ka paariskostüüm: piim ja küpsis :D 
Lisaks oli seal poes veel kõike, mida ühe peo dekoratsioonideks vaja minna võib. Tohutult mugav ja suur valik, ei teagi, kas Eestis meil midagi sellist on.
Hiljem läksime Anna ja Leahiga kirikusse, kus noortele on spetsiaalselt sellised õhtud, kus niisama teiste noortega koos olla saab, muidugi ei puudunud palju pitsat ja küpsiseid, kes tahtis sai korvapapalli jms mängida. 
Me tegime ühe VÄGA suure jenga torni ning mängisime seda paari inimesega veel.
Üks poiss oli seal eriti geniaalne, terve aja oli tal peas selline vaakumpumba ,,müts” :D 

Laupäeval käisime kogu perega kõigepealt Anna ja Leahi marching bändi koolidevahelist võistlust vaatamas, üks grupp, kes zombie laulu muusikat järele tegu, oli täiega võimas!! 
Hiljem läksime Iowa State University vs West Virginia jalkamängule, millest juba terve eelmise postituse kirjutasin :))

Pühapäeval
Hommikuks tegime pannkooke, siin on need hoopis teistsugused. Sellised väiksed ja palju kohevamad. Aga sisse panime veel kreeka pähkeid ja šokolaadinööpe, hea oli küll! 
Siis läksime kirukusse ning wow las ma nüüd ütlen, see nägi ausalt nagu mingi kontserdilava välja. Erinevad värvilised tuled vilkusid ning lauldi suhteliselt pop muusika viisiga laule. Õhkkond oli väga vaba, tehti palju nalja ning seega jälle sai isegi ka kirikus naerda :))
Pärast läksin host isa ja Annaga Margareti kontserdit kuulama. 
Ja siis hakkas lund!!!!! sadama. 
Tõsiselt! Lund sadas, kontsert toimus sellises armsas hubases majas, kuulad seal siis seda muusikat ja hiljem lähed tagasi lumesaju kätte. Niii suur jõulutunne tuli kogu selle muusika ja lume peale sisse.
Kontsert ise oli jube ilus. Margaret mängis flööti.
Pärast käisime veel kirikust korra läbi, kus host ema abis oli, kirikul oli sünnipäevapidu ja seega jälle palju süüa. Hotdogid, suhkruvatt, küpsised, krõpsud jne. Väiksestele oli näomaalimine ning see suur täispuhutav batuut ning suurtele oli koogisöömisvõistlus :D
Võtsime paar küpsist ja tulime tagasi koju.

Nüüd esmaspäeval käisin host emaga toidupoes ning tagasisõites, kui ta kuulis, et ma pole kunagi dairy queenis käinud, aga mulle mäki mcflurryd meeldivad, siis pööras kohe otsa ringi ja läksime diary queeni. 
Aga tal oli õigus, diary queensi blizzardo oli mcflurryst nii palju parem. Ise võtsin prooviks reeses’i peanut butter cup oma, oh jummel kui hea see oli <3 
























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar