Pages

esmaspäev, 15. oktoober 2018

Iowa State University jalkamäng

Laupäeval oli mul väga ilmeline võimalus näha collegi jalkamängu. High Schooli mänguga ei anna võrreldagi.
Mäng ise algas alles 6 ajal, aga enne (4!!!! tundi) tullakse parklasse ja on väike eelpidu. Ehk kogu parkla oli autosid täis, kõigil oli oma telk püsti (Iowa State University oma), söödi (PALJU!!!) ning lihtsalt veedeti aega. Spirit on ka ikka mega, kõigil oli fänniriided seljas, telgid, lipud, taldrikud-kõik oli tiimilogodega. 
Natuke enne staadionile minekut tegi veel marching band väikse eelproovi ja kuna jalkas vastasteks oli West Virginia, siis tehti nende kulul nalja :D
Üleüldse on marching bänd minumeelest niii äge asi, miks meil seda Eestis pole :((( 
Leahil ja Annal oli oma marching bandi võistlused ja esinemised, seega nemad ei saanud tulla, aga mu host venna tüdruksõber Margaret oli oma vanematega ka seal, kellega parklas üksteisele terve aeg koerte pilte näitasime :D 
Lõpuks saime staadionile ja wow, wow, wow see oli ikka VÄGA VÄGA VÄGA suur!! 
Bänd jälle mängis ja poolaja show oli tõsiselt äge, nad tegid erinevaid kujundeid, mängisid jurassic park’i laule ja lisaks tulid veel maskottides dinosaurused ka kohale! 
Kui mäng ise hakkas, siis mängijad tulid valju muusika, tossu ja tule effektide saatel välja. Tõsiselt võimas.
Nii mina, kui ka Margaret ei saanud kumbki mängust küll eriti ei aru, aga muidugi röökisime ja elasime kaasa, kui punkte skooriti. Siin oli lausa nii, et kui midagi hästi keegi kohe tegi, siis high five’tati kõik üks rida eespool ning tagapool istuvad inimesed läbi. 
Tegelikult pidi meie tiim kaotamq, sest vastased olid nii, nii kõvasti üle, aga minge ime läbi võitsime! See mäng oli üldse väga, väga super, kõik ütlesid, et nii häid mänge näeb väga harva.
Muidugi ei puudunud ka kisakoori ergutused ja collegi mängul mängis bänd väga tihti kogu aeg, kui skooriti. Publik laulis fight songe kaasa ja tantis, hüppas, karjus! Sellepärast tegigi see kogu ürituse nii meeldejäävaks, et ei ole lihtsalt istumist ning vaatamist, vaid ikka korralikult meeleolus sees! 
Kõige lõpus jooksid kõik väljakule ja see oli tõsiselt võimas, kui isegi need, kes väravate taga seisid ja vaatasid, said sisse ja massina väljakule jooksid! 
See päev juba nii lihtsalt meelest ei lähe!❤️







































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar