Pages

esmaspäev, 5. november 2018

Lõkkeõhtu youth groupiga

Sellel nädalal oli youth group vâheke teistsugune. 
Algas asi sellega, et Leah sai sõnumi, et see hakkab 30 min varem!!! Ehk me nägime seda sōnumit umbes siis, kui 5 min veel aega oli alguseni.
Tormasime mõlemad välja, haarasime toolid, sallid, joped ja kindad kaasa, mis esimesena ette juhtusid ja jõudsime täitsa õigeks ajaks.
Olime alguses niisama tibake toas, kus meil oli seekord ka üks koer, kellega youth groupi alguseni tegelesin, tal oli energiaülejääke ikka VÄGAAA palju !!! <3 <3 

Läksime siis kõik edasi õue ning tegime väikse lõkkeõhtu.
Kogunesime kõik ümber lõkke, rääkisime õudusjutte (ebaõnnestunult :D) ja olukordadest, kus oleme peaaegu surma saanud. Ja sellest paarist ka, kes jälle selfiet tehes kaljult alla kukkusis ja surma said.Tegime lõkkel endale veel hot dog’e, sõime neid kõige paremaid USA klassikalisi küpsiseid ning muidugi tegime smore!!! Ehk sain oma esimese smore ise tehtud.
Vaidlesime pikalt, kas vahukomm on parem kui ta lōkkel pōlema läheb ja täiesti must ja krõbe siis pealt on (JAH!) või siis lihtsalt peab natuke kuumaks tegema (EI!) :D 
Siis paned vahukommi kahe küpsise vahele ning šokolaaditüki veel ka!!! Oh issand kui hea see oli. Ei teagi, kuidas ma seda kunagi teinud ei ole.
Siis rääkisime oma naljakatest olukordadest õpetajaga ning üks youth groupi täiskasvanutest rääkis, kuidas tal omal ajal koolis oli üks selline õpetaja, kellelt klass alati halloweeni ajal kõrvitsad verandalt ära näppavad ja siis alles järgmine päev tagasi toovad. Ehk neid kõrvitsaid oli sellel õpetajal alati jube palju.
Üks aasta kui need õpilased jälle oma öisel “vargusel” oli ja kõigil kapuutsid peas olid, siis olid kõik hanereas õpsi maja ette kogunenud ning üksteisele siis neid kõrvitsaid andma hakanud, et need kõik ühe poisi autosse toimetada. Aga kui nad lõpuks kõik valmis  said ja minema hakkasid, siis tuli välja, et inimesi on liiga palju ja autodesse ei mahu kõik ära. Ja kuna oli ilmselgelt pime ja kõikidel kapuutsid ka peas, siis ei saadud aru ka, keda siis olema tegelikult ei oleks pidanud seal olema. No ja siis muidugi tuli välja, et see üleliigne oli õpetaja ise :D võttis kapuutsi peast ja pani karjuma, et gotcha :DD 

Ühesõnaga vahelduseks oli selline youth groupi kohtumine väga mõnus ning naerda sai jälle kõvasti :))














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar