Pages

pühapäev, 25. november 2018

Alaku talv (kuuse dekoreerimine)

Hei!

Tegelikult algas siin kogu jõuluhooaeg kohe pärast halloweeni, aga kui tänupühad nüüd ka ära olnud on, siis ongi juba tunne nagu jõulud oleks käes.
Enamus majadel on jõulutuled ja erinevad dekoratsioonid, jõululaulud käivad IGALPOOL! <3, poodides on ammu kuused, kaunistused, dekoratsioonid ja jõulumaiustused saadaval ning meeleolu on muidugi ka teemakohane. Starbucksis on talvejoogid, bath&body’s on talveküünlad jne. 
Lisaks on enamikel juba kuusk ka toas ja ära kaunistatud.
Teisel vahetusõpilasel on kodus lausa ikka väga mitmeid kuuskesid, ei jõudnudki ära lugeda, kuid iga kuusk oli omamoodi kaunistatud.
Meil on kodus 2 kuuske.
Üks on ainult siniste ja hõbedaste ehetega kaunistatud ning see on siis selline “ilusam” puu.
Teine on puu on kirjumirju. Aga mitte lihtsalt suvaliste ehetega, vaid selle puu kaunistasime tähenduslikkude  ehetega. Neil oli neid ehteid ikka meeletult. Igal lapsel oli üks suur kast täis ehteid, mis nad olid väiksena ise teinud või siis lihtsalt ehted, mis iseloomustasid neid. (Näiteks noodid, kuna kõik on marching bändis).
Pluss veel loendamatult oli ehteid, mida nad reisidelt on ostnud. Ja neid oli lõpuks tõesti väga palju.
Ning sellega ehtimine ei lõppenud. Saime enda tuppa ka kõik ühe väikse puu, mille endale meelepäraselt ära ehtisime. Minul kuusel on näiteks 4 disney printsessi ehet ka hehe <3 
Muidugi kaunistasime ka ülejäänud maja ära ja sügiseteemalised dekoratsioonud vaheldusid talve omadega <3
Kõigest 6 päeva veel detsembri alguseni <3 













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar