Pages

teisipäev, 27. november 2018

Black Friday

Hommikul lehitsesime kogu perega postiga tulnud Black Friday soodukate pakkumisi ning panime plaani paika, kuhu poodidesse minna tahame.
Minu piirkonnas hakkas Black Friday juba tänupühal ehk neljapäeval ja just sellel päeval need kõige suuremad massid ja head soodukad olidki.  Seetôttu läksime meie ka neljapäeval, sest reedeks oleks ilmselt kõik lemmikud asjad juba ammu otsas.
Poole viie ajal olimegi siis valmis minema, kõigil suured kotid käes, sest ilmselgelt käru peale ei lootnud selliste massidega. 
Jõudsime Kohli juurde umbes 16.45 ja pood ise avati 17.00. Järjekord, et ainuüksi sisse saada oli MEELETU!!! Target oli seal kohe kõrval ja sellel oli ikka 10x veel hullem järjekord ning kui siis lõpuks uksed avati, siis Kohlis polnud asi nii hull, aga Targetisse inimesed lausa JOOKSID!!!! 
Kuigi ka Kohl läks inimestest paksult, paksult täis ja mõnes kohas oli väga raske liikuda. Inimesed ise olid ka täiesti peastsegi ning miljon korda küsiti mult, kust ma mõne asja leidsin. 
Shoppasin selles ühes poes üle tunni ja järjekorrast ärme üldse räägigi. See ulatus poe täiesti teise otsa. See oli ikka meeletu, mis seal toimus. Aga kuna mingi 9 inimest korraga töötas erinevas kassas, siis õnneks läks järjekord üllatavalt ruttu. 
Käisime veel paaris poes ja ülejäänud asjad tellisin netist.
Aga kogemus oli küll võimas ja sain paljusid asju,eriti Kohlist, mida seal varem vaatanud olen, aga hinna pärast ei ole raatsinud osta. Ehk siin nende soodukatega juba ei koonerdata! 
Väga paljude jaoks on Black Friday jõulukinkide ostmise aeg ja isegi öeldi, et sellega saab jõulukinkide ostmise aeg alguse, kuid tegelikult nägin juba mitu, mitu nädalat tagasi poodides inimesi usinalt jōulukinke ostmas ja neid ära pakkimas poodides isegi. 

Aga nüüd tõesti on siis talv alanud, hetkel on meil -12 kraadi ja lund on tibake sadanud. Ja muidugi jõululaule kuuleb igalt poolt 24/7! 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar