Pages

neljapäev, 8. november 2018

Armas linnake nimega Pella

Laupäeval käisin host ema ja Leahiga kõige armsamas linnakeses nimega Pella. Leahil oli seal ühes collegis vaja toimetada pea et terve päev, seega lahkusime kodust juba natuke enne seitset. 
See college ja üleüldse kogu linn oli kõige Euroopalikum koht, kus seni siin viibinud olen.  Tõsiselt, tõsiselt armusin sellesse paika ära. Tumedatest telliskividest, mitte puust majad, kõige armsamad jõulupoekesed, värvikirevad pargid ja isegi suur tuuleveski oli olemas.  
College ise oli ka hästi armas ja väike, kui ma peaks siin kuskile collegi minema, siis läheks kindlalt sinna :))
Igatahes hommikul anti meile collegis väikseid sõõrikupalle ja kohvi, kuulasime kõne ning siis läksid kõik seniorid juba edasi oma kirjandeid kirjutama, intervjuusid tegema ja loogikaül. lahendama. Olin suht õnnelik, et mina neid asju tegema ei pidanud, väga stressirohke tundus asi küll.

Me host emaga läksime siis senikauaks linna nendesse armsatesse poodidesse.
Kõik jõuluasjad on juba siin müügis, jõululaulud käivad ning talvemeeleolu on kõigil sees <3 ühes poes jagati isegi tasuta piparkooke!!! Ja loendamatult palju oli neid poode, kus ainult jõulukaunistusi ja dekoratsioone müüdigi. Need poed tõid ikka kohutavalt jõulutunde sisse, kõik oli nii hästi sisustatud ka!

Pea 2 tundi veetsime linnas, siis läksime tagasi Leahi juurde, kus kõigile lõuna oli. Pigem oli see rohkem õhtusöögilik, sest laud oli uhkelt kaetud ning söök oli tegelikult kooli kohta kohutavalt hea. Üks õunakook karamelli ja pähklitega eriti <3 

Leahil oli vaja veel mitu intervjuud teha, nii et hiljem kõndisime lihtsalt mööda kooliala ringi. 

Õhtul käisime bath&body works poest ka läbi ning muidugi olid seal ka kõik talveküünlad ja tooted väljas. Müüjatel põhjapõdrasarved peas ja jõululaulud käimas!! Sain kõige, kõige paremalõhnalise küünla (mis ka jube armas väljst välja näeb), mida üldse kunagi näinud olen <3



























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar