Pages

esmaspäev, 24. detsember 2018

Viimane nädal enne vaheaega

Viimane nädal koolis eriti jõulutundeline küll polnud ning stressi oli rohkem kui ühelgi teisel nädalal, kuid sellegipoolest juhtus päris paljut.

Esmaspäeval sain nelja õpetaja käest teada, et neljapäeval on kolmes aines suur töö ning näitlemises teatrietenduste ettekandmine.
Lisaks ütles mu inka õps, et mu kõne oli 4 sekundit liiga lühike ja ma pean uuesti tegema! õnneks tuli hiljem välja, et ta ise oli valesti kuulnud mu aega ja siiski uuesti seda ma tegema ei pidanud :)
Ehk siis kooliga nädal just kõige paremini ei alanud, kuid hiljem õhtul läksime perega Leahi bändi jõulukontserit kuulama ja see oli vähemalt väga kaunis. <3

Teisipäeval ajalooõps rääkis jälle pool tunnist oma lugusid :D Seekord oli teemaks see, kuidas ta noorena oma sõpradega parklas alati kokku said ja seal siis hängisid. Hiljem lisandus paar lühikest korvpallivõistluste lugu ka juurde.
Veel toimus tornaado õppus ehk jälle öeldi aeg ette, kuna alarm tööle hakkab, panime siis asjad kokku ja olime ukse juures valmis, häire läks tööle, meie kõik läksime riietusruumidesse, istusime seal siis tiba ja oligi kõik.
Ülejäänud päev kuni 8ni möödus õppides ning midagi muud ei toimunudki :)

Kolmapäeval 
Olin suht stressis neljapäeva pärast ning õppisin jälle terve päeva, kuid koolis sain valmis teise yearbooki lehe, millel natuke kujundust pidin muutma ning kogu teksti lisama, sest see tüdruk, kes seda algselt tegema pidi ei jõudnud kuidagimoodi 3 kuuga valmis :D
Näitlemises harjutasime Dianaga oma etendust lauldes ehk laulsime kõik oma laused, mitte ei rääkinud.
Ja mul oli üks selline rida nagu ,,I’m sick of it, I’m sick of this place!”
Kujutlege nüüd vahetusôpilasi koridoris niimoodi ràäkimas :D
Väga palju nalja sai, kui môni inimene mööda kōndis.

Neljapäeval oli siis see hullumeelne päev.
Ōnneks algas päev hästi ning kekas saime kõik ise valida, mida teha tahame. Lisaks pani  õps ühe hea playlisti ka käima nii et muusika oli ka super :)
Geomeetria töö oli aga pettumustvalmistavalt lihtne. Mul vahepeal on olnud tiba probleeme ingliskeelsetest matemaatika ül aru saada ja neid siis õppisin just eriti eelnevalt, aga töös oli ainult 1 ja väga lihtne ka veel :D
Ajaloo töö oli nii ja naa. Tavaliselt sa võid õppida palju tahad, aga töö on ikka suht selline suvakas ja mitte keegi midagi aru ei saa :D eriti nendest nõmedatest karikatuurpiltidest, mida seal liiga palju oli. Aga tehtud ta sai. 
Näitlemises oli ōpetaja ennast täiesti jõuluteemaliselt ära riietanud, isegi põhjapõdra sarved olid peas. 
Oma esituse saime Dianaga kenasti esitatud, midagi ära ei unustanud ja naerma ka ei hakkanud :) 
Ühel teisel grupil oli ka üks mega hea etteaste, kus üks väike tüdruk müüs ärinaisele küpsiseid. Ja mis te arvate, kes publiku seas üle saali kōige valjemini naeris? Muidugi meie kallis õpetaja.

Muidugi nii kahju oli ka, see oli meie viimane suur etteaste näitlemises ning kohe varsti lõppebki see ära ning tunniplaan muutub :(( seda tundi jään kindlalt kōige rohkem igatsema.
Majanduse töö läks isegi täitsa okeilt, üldse ei saa aru, kuidas ma seal 4 kuud vastu olen pidanud, ikka väga segane tund on see :D
Andsin veel kōigile õpsidele väikse Eesti šokolaadi ja vaheaeg võisgi alati!!!
Õhtul sõime kõik tähistamise puhul brownie kooki jäätise, vahukoore, karamelli ning pähkitega.

Reede möödus väga tegusalt.
Tegime host empsiga hommikul ümmarguste kõrsikute, šokolaadi ja kreeka pähkiga väikseid snäkke, käisime jõusaalis ja hiljem tegime veel suhkruküpsiseid ka. Küpsiseid tegime täpselt nii nagu Eestis piparkooke, hiljem kaunistasime ainult frostinguga ära ja lisasime igasuguseid kaunistusi juurde.
Ja õhtul tegime kogu perega veel jõulukaunistusi. Kõigil oli läbipaistev plastikust kuuseehe, panima erinevaid värve sinna sisse ning keerutasime ringi, et kogu ehte sisemus värviga koos oleks ning tadaa oligi valmis :) 






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar