Pages

reede, 28. detsember 2018

Roadtrip Texasesse

25ndal detsembril alustasime siis oma teekonda Texasesse, sest toimumas on football Bowl game, millele me uhkelt kaasa elama lähme. Lisaks mängib Jacob bändis ka muidugi.
Pakkisime mõnusalt palju snäkkimist kaasa, ziplock kotikestesse tegime kõik endale üheks õhtuks ka õhtusöögi, sest tol päeval ei olnud meil söömispeatuseks aega vaid tahtsime vähemalt kümneks hotelli jõuda, et välja magada ja hommikul vara uuesti startida.
Lisaks said kõik ka endanimelise ziplockkotitäie isetehtud chex mixi, (mis on (miljon korda parem kui poe oma ja üleüldse parim snäkk ever) Ehk siis ei ole seda, et kui palju keegi süüa võib, vaid kõigil oma kotike olemas. 
Riietest on reaalselt 99% kaasavõetud riietest Iowa State omad, sest kõik peavad ju muidugi aru saama, et me lähme bowl gamele.
Esimese päeva roadtrip kestis 6 tundi. 
Ehk mulle väga tegelikult meeldis. Kuulasime tüdrukutega enamusajast oma klappidest muusikat, sõime oma chex mixi või lugesime raamatut. Mul tuli väga suur tung lugeda kuldse kompassi raamatut ning juhuslikult oli mul itunesi kinkekaart, millega endale e-raamatu osta sain. Tagasiteeks tõmbasin filmi ka endale juba. 
Kell 10 õhtul umbes jõudsime hotelli ja mis me näeme. Juba teised Iowa State University fännid ka seal. Kuigi me pole isegi Texases. 
Siin saab hotellides endale tasuta kakaod, kohvi, teed jms teha nii et pliksid tegid endale veel kuuma kakao ja seejärel kobisime enda tuppa.
Hüppasin pesust läbi, tegime paar kukerpalli voodis ja ma jäin suht esimesena magama, ma ikka üldse ei suuda kaua üleval olla. 

Järgmisel hommikul oli 5.30 äratus, sest umbes 6.45 tahtsime juba minema saada. Pakkisime jälle asjad kokku ja käisime muidugi söömast ka läbi.
Fun fact: siin ei lõigata kunagi keedetud muna pooleks ja sööda siis lusikaga, vaid lihtsalt kooritakse ära ja söödakse siis niisama või lõigatakse :D veider!
Lisaks on siin hotellides tavaliselt ka pandud väiksed kotikesed hommikusöögiga kokku, et kui on hästi kiire ja ei jõua süüa, siis saab sealt ühe koti lihtsalt kaasa haarata.
Jätkasime siis jälle oma teekonda ja seekord oli teekonna pikkuseks 9 tundi. Vahepeal käisime chick-fil-A’st läbi ja haarasime lõuna endale kaasa. 
Ja asi mis mind nii kurvaks tegi oli et siin on tohutult palju surnuid loomi maanteede ääres. :((
Pidime kohale jõudma umbes 4 ajal, kuid tegelikult jõudsime hoopis viieks, sest liiklus oli niiiivõrd aeglane, et jube. 
Lisaks olid paljud juhid ikka päris segased, mitu korda mõtlesin, et nüüd tuleb avarii.
Teede rägastikud olid ka võimatult keerulised nii et 2 korda sõitsime õigest mahasõidust mööda :D 

Aga kohale me jõudsime ja oh kui mõnus on soojas Texases olla 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar