Pages

esmaspäev, 24. detsember 2018

(Eel)jõulud

Kuna üks vanaemadest ei saanud meiega tänupühal olla ja 1 päev enne jõule peab ta ka ära minema, siis tegime talle laupäeval veel ühe tänupüha lõuna, mis tähendas siis seda, et kōiki neid imelisi tänupüha sööke, mida muidu ei saa, sai uuesti süüa <3

Pärast lõunat avasime mõned jõulupakid ka juba ja tegime väikse eel jõulupeo, et vanaema ka jõuludest osa saaks :)
Meil on siin 2 kuuske. All korrusel on kõik need kingid, mida perega oleme üksteisele teinud ja üleval need, mis sugulased sõbrad saatnud on. Laupäeval avasime sugulaste ja teiste kingid + vanaema kingid ja vanaema avas enda kingid ka :)
Siin tegime kinkide avamist nii et kõik istusid diivanitel ja oma kingikuhi oli siis kõigil ees. Ja siis ükshaaval hakkasime kinke avama. Näiteks Leah avas esimese enda kingi, siis mina enda oma, siis Anna jne. 
Siin on tõesti jõulud täiesti teine tase. Juba nendest paarist pakist sain nii palju asju, et päris hull. Vanaema kingid olid kohe nii armsad, et pisar tuli silma, et ta mulle nii palju asju oli ostnud.
Pluss kinke tuli mulle ka nii üllatavatelt inimestelt. Näiteks sain kingi host venna tüdruksõbra emalt :)

Peale kinkide avamist läksime jõulutulesid vaatama. Des Moinesis oli üks hästi äge rada tehtud, kus autoga läbi sai sõita ning väääga paljusid ägedaid tulesid vaadata. Eriti meeldis mulle korvpalli mängiv jõuluvana ja Grinch + tema silt, mis ,,unwelcome” ütles :D

Ja peale seda käisime veel ühes päris uhkes restoranis, kus mega head lõhesalatit sain <3





Host venna tüdrukult sain sellise nii ägeda tassi. Ta teab mind ikka nii hästi <3





























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar