Pages

reede, 28. detsember 2018

JÕULUD!!!

Nonii!
USA jõulud on nüüd siis ära kogetud. Väga, väga meeldiv päev oli.
Ja kurb ka, sest ma niiii nii kau ootasin seda päeva ja siis sai nii kiirelt läbi :(

Hommikul (24) pakkisime Texase jaoks mõnda aega ja lebotasime niisama. Mingit erilist jõulutoitu ei olnud, ikka seesama nagu igapäevaselt sööme. Kuid superhea küll :)
4 ajal käisime kirikus, kõigile anti küünal ja laulsime lõpus püha ööd, kui tuled olid kustus ja kõigi küünal põles, tõsiselt tõsiselt ilus oli. Muidugi tehti jälle nalja ka ehk kogu rahvas naeris vahepeal. Näiteks räägiti ühte lugu ja siis järsku tuli papist jeti kuju kuskil lavale :D ma ei saanudki aru, mis osa sellel jetil oli.

Tavaliselt avatakse siin kinke 25nda hommikul, kuid kuna me läksime 25nda päeval juba minema Texasesse ja oleks kiireks läinud, siis avasime eelneval õhtul.

Kinke oli meeeeletult. Pool põrandat oli neid reaalselt täis. Ja me ei avanud neid nii et kõik korraga, vaid ringis ükshaaval ja siis teised kõik jõllitasid sind ja vaatasid, kuidas pakki avatakse. Muidugi hästi tore oli, palju nalja sai ning kinke oli väga erinevaid. Ma sain ka ikka väga suure hunniku asju, ei oleks jälle midagi sellist oodanud, aga no nüüdseks peaksin juba harjunud olema, et siin tehtakse kõike suuremalt ja uhkemalt.
Kokku avasime neid kinke umbes 3 tundi :D 
Ja peale avamist oli kogu põrand kaste ja pakkepaberit täis, päris hullumaja oli ikka.

Päris õhtul panime jõuluvanale küpsised ja piima ka ikka, sest lisaks kinkidele on siin veel stockingud ehk nagu meie päkapikusussid. Ja siis pannakse jõuluvanale küpsised, piim õhtul valmis, tal ju kõht kindlsti tühi!

Ning muidugi ei saa mainimata jätta, et terve päeva käisid jõululaulud, mille järgi rõõmsalt kaasa laulsime ja tantsisime <3

25nda hommikul sain paraja üllatuse, kui stockingud olid kõigil täiesti ääreni täis ja lisaks veel üks päris suur ala kinkidega kaetud. Pigem saime kõik umbes 3,4 stockingut ühe asemel. Kõik asjad olid nii minulikud ja praktilised, on meil ikka üks tark jõuluvana hehe.

Ülejäänud kodusviibitud aja pakkisime ja siis läkski roadtrip Texasesse lahti :))




























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar