Pages

esmaspäev, 3. september 2018

MALL OF AMERICA

Hei!

Ameerika kõige suurem kaubanduskeskus Mall Of America asub Minnesota osariigis, 3 tunni kaugusel minu kodust. Seal on üle 500 poe, legomaailm, sealife osa ning terve lõbustuspark. Kõik ühe kaubanduskeskuse sees. Ja minul oli võimalus seda külastada.

Igat populaarsemat poodi nägin ma vähemalt kolme, Victoria’s Secret & Pink ja forever 21 on ühed näited. 
Väga üllatas, et olemas oli isegi zara, kuigi hinnad oli palju kallimad kui Eestis ning seetõttu seal just palju inimesi polnud.

Söögikohtadele oli 2 erinevat osakonda. 
1 selline, kus oli hästi palju erinevaid väikseid kiirtoiduputkasid, kus said söögi kätte ja istusid keset seda osakonda kuskil ehk ühelgi firmal oma laudasid polnud vaid kõik koos. Seal söödi peamiselt lõunat.

Teine osakond oli rohkem uhkem, seal olid ikka spetsiaalsed istumiskohad igas restoranis ning kõik oli väga hubane, tuledega kaunistatud ja üldse super kena. :))

Enamus poodides olid ikka päris suured allahindlused vōi kampaaniad, Bath&Body worksis näiteks said osta 3 kehahooldustoodet ja saad 3 veel tasuta lisaks.

Käisin isegi ühes jõulukaunistuste poes, see oli tõsiselt armas, jõululaulud juba käisid ning sealne müüja oli kohutavalt armas.

Väga palju oli ka inimesi, kes istusid elektritoolides, et kōndima ei peaks ja saaks sellega ringi sõita. 

Üks väga vinge pood oli 5$ või vähem pood, kus siis arusaadavalt juba kōik asjad 5$ või vähem maksid. Ja seal oli ikka korralikult valikut. 

Kokku veetsime seal keskuses umbes 8 tundi. Aga poodidest ei käinud ma kindlasti isegi veerandit ära :D 































 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar