Pages

kolmapäev, 5. september 2018

Youth group

Meie kooli politseimees ikka nii fun, tuleb lihtsalt tundi ja istub terve tunni meiega ning tal on super huumorisoon.

Näitlemises on meil praegu nädalane grupitöö, kus peame   10 snapshot pildiga jutustama loo ,,family vacation gone wrong”
Ehk siis me ei saa midagi rääkida näideldes, vaid peame olema ühes snapshotis kogu aja ühes poosis, nagu vaataks fotoalbumit. 

Peamine, millest tahtsin täna kirjutada, oli youth groupiga liitumine. Lillie kutsus mind sinna, vōttis mind autoga peale kooli suhteliselt kohe peale, käisime toidupoest läbi ja ostsime youth groupi kohtumisele süüa, ostsime starbucksi muidugi ning siis läksime niikauaks kiriku juurde, kuni meie kohtumine algab. 
Kirikus anti PALJU pitsat, seal oli mingi 4 erinevat valikut ja igat sorti oli vähemalt 5 karpi. See polnud üldse kiriku moodi, kõik olid nii avatud ja naersid seal ning õhkkond oli üldse hästi vaba.
Meie grupi kohtumine algas kella 7 ajal, kohe kiriku kõrval olevas majas. 
Põhiliselt hakkame tegema seal vabatahtlikku tööd ja community service, täna rääkisime niisama oma suvest terve 1,5h. Aeg läks nii kiirelt, kōik inimesed on seal nii avatud ja toredad, naerisime nendega ikka väga palju :)

Ja siis kui me Lilliega ära hakkasime minema oli ikka juba väga pime, Lillie auto juurde jõudes hüppas kuskilt mingi väike asi välja, üritasime ruttu taskulambid põlema saada ja tuli välja, et see oli väike jänku!!! Ta oli ikka väga pisikene.

näitlemisklassi grupp selleks nädalaks :)) 



Starbucksi hetkeline lemmik <3

Pildiallkirja lisamine


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar