Pages

kolmapäev, 19. september 2018

adventureland & YFU aasta alguse seminar

Adventureland & YFU aasta alguse seminar



Hommikul sõitsime Walmarti ja ostsime mulle YFU ürituse jaoks magamiskoti. 
Kogunesime teiste yfukatega kell 11 adventurelandi ees kokku ja asusime parki avastama.
Käisime läbi kõik suuremad sõidud, üks oli ikka päris võimas. Aga seal ei tulnud traksid sulle üle õlgade peale, vaid ainult puusade ümber. Natuke ebakindel oli seega.
Sõit algas kohe täiesti järsult ülesminekuga ja siis hooga alla. Tunne oli sees muidugi võimas :)
Ühel teisel sõidul oli aga väike hirm isegi sees. See oli väga vana ja puust ning sõites kolises ikka väga. Korrutasin endale mitu korda peas, et kõik on ok!
Lõunal ostsime Saksa tüdruku Amelia ja tema host õe Audreyga walking tacosid, mis siin vaieldamatult lemmikuteks saanud on. 
Edasi läksime ühele veesõidule, kus järjekorras 1h ootasime. (Erle, need Gardalandi vipid ikka väga väärt asjad) Ja mis te arvate, kes seal sõidul meie pundist kõige märjemaks sai? Muidugi mina💗
Ilm oli üli, ülisoe! Kuidagi ei mahtunud pähe, et september on, pigem tundus südasuve moodi.
Ostime veel suured jäätised, ilmselt üks parimaid jäätiseid, mida kunagi söönud olen <3 

Kella 5,6 paiku sõitsime kirikusse, kus ööbima pidime. Kuskil oli seal selline ruum, kus palju diivaneid ja isegi köök oli. Mõnus oli olla küll. Ja toitu oli oh issand kui meeletult. Mängisime õhtul erinevaid mänge ja rääkisime niisama juttu. 
Magama saime umbes 1 ajal, äratus oli 7 ajal :D
Sõime hommikust ja liikusime üles suuremasse ruumi, kus seminar toimus.
Seminaril rääkisime samadest teemadest, millest juba elol ,infotundides ja kodugruppides mitu, mitu korda arutanud oleme. Hiljem tulid ka vanemad nii et kogu seminar kestis kokku 5 tundi. Võite oletada, kui surnud me kõik lõpuks olime. Aga vähemalt oli teiste yfukatega lõbus ning kokkuvõttes oli super nädalavahetus💛



























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar