Pages

reede, 14. september 2018

Toidufestival

Heihei!! 

Esiteks, school spirit on siin ikka mega. Täna eelviimases tunnis 5min enne tunni lõppu kõndisime mööda koridore, et kooli laulu täiest kõrist laulda.

Näitlemises pidime grupiga tegema 20 sekundilise etteaste, sealjuures võisime kasutada ainult miimikat. Laul, mille järgi etteaste teha, oli antud. 
Ja mida meie grupp siis etendas? Muidugi pangaröövi! :D

Hiljem läksime Lilliega ühele toidufestivalile. Avasildi juures olid küll tuttavad Euroopa lipud, mille riikide toidud seal siis pidid olema, sealjuures ka Rootsi, aga tegelikult nende maade sööke seal küll ei näinud 😁 Hollandi putka aga oli vist küll. 
Meie Lilliega võtsime mingisuguse Mehhikopärase piruka, kus sees oli juust ja kana. Saime need täiesti tulikuumana ja super hää oli ikka küll.
Üks väga populaarne snäkk, millega iga teine inimene ringi käis, oli pulgaotsas olev suur mango, kaneeliga? üle puistatud. 
Muidu oli festivalil mõnus vibe, just õhtul,  kui päike loojuma hakkas ja bänd mängis. Siis oli tõsiselt hubane. Aga samas oli rahvast ikka meeletult ja liikuda oli päris raske. 

Ja kui parklast festivalile olime ennem kõndinud 20min, siis tagasi läksime taksoga. Aga mitte tavalise taksoga, vaid rattataksoga. Mees sõitis ees rattaga ja taha oli kinnitatud kahekohaline iste. Jube mõnus oli sellega sõita, liiklus polnud tihe, sai ümbrust rahulikult imetleda, endal juuksed tuules lehvimas. 

Hiljem ostsime veel smuutid, niiii sarnane oli Eesti boostile. Ehk see smuutikoht saab kindlalt üheks mu lemmikuks. Mina piirdusin mustikasmuutiga, kuid Lillie võttis peanut butteri oma, mida ma kindlasti ka järgmine kord proovida tahan. Maapähklivõismuuti? Tundub ju huvitav. :))



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar