Pages

laupäev, 8. september 2018

vahetusõpilased Diana juures

Heihei!

Sain sellel nädalal juba päris mitu korda oma kehalise lokkerit täitsa iseseisvalt lahti. Kuigi see süsteem on minumeelest ikka väga keeruline.
Vaba tunni ning lõuna ajal tegin yearbooki kodutöö jaoks pilte. Ronisin keset raamatukogu oma kaameraga toolide peale ja kükitasin maas, et vajalikke pilte saada. :D Oli täitsa tore.
Muideks lõunal oli koolis natchosid sooja juustukastmega! Eestis küll midagi sellist ei mäleta.
Inglise keeles oli meil juba teine test, kuigi need on hetkel olnud hästi lühikesed. Peame vaid kümnest lausest subjecti tuvastama. Praegu on veel hästi läinud, mõlemal korral maksimum punktid.

Peale kooli läksin kohe Diana juurde. Tal pidid veel mõned vahetusõpilased külla tulema. 
Tal on kodus 2 koera ja 2 kassi. Jummel, mina kassi nähes läksin rõõmust ogaraks, igatsen oma Eesti kurrunurrut ikka väga!

Diana tahtis Gruusia hatšapurit teha, seega käisime veel poes ning ostsime selle jaoks vajalikke asju. Hiljem tuli välja, et mõni asi oli  puudu või sai liiga vähe ostetud, nii et jõudsime veel teisegi korra poes käidud.
Vahetusõpilastest tulid veel üks tüdruk Gruusiast, Armeeniast ning poiss Serbiast. 
Tegelikult tegimegi terve õhtu ehk siis umbes 5 tundi hatšapurit. Kokkamisega oli parasjagu probleeme, tainas ei olnud sobilik jne :D Vahepeal mängisid Gruusia neiud ning Diana hostvend klaverit ja laulsid, imeliselt, imeliselt hästi <3 
Lasime kõik ka oma koduriikide laule ning võrdlesime keeli. 
Teised olid kōik FLEXi vahetusõpilased ning (Gruusia omad vähemalt) lähevad juba mai lõpus minema, sest peavad oma koduriigis 8!!! eksamit tegema, siis läheb vahetusaasta neil arvesse ja ei pea klassi kordama jääma. Väga stressirohke tundub igatahes.

Naerda saime mōnusalt palju ning ōhtu lõpuks ka täiesti söödavaid hatšapurisid samuti. Oh, kui imeline oli süüa midagi, mille maitse oli kodune ja tuttav. <3










































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar