Pages

neljapäev, 27. september 2018

OTP (on the prowl)

Minu koolis algab homecoming nädal sellise üritusega nagu OTP. 
Pidi leidma 14-liikmelise võistkonna ja igale tiimile anti erinevat värvi särk, mille järgi tiiminimi, -teema, -laul, -lipp jne koostada. 
Kogu kooli peale oli ikka meeletult tiime ehk väga palju erinevaid värve.
Minu tiimil oli selline heleroheline särk ehk meil vedas värviga, samas mõned neoonid, pruunid, hallid ja rohelised toonid polnud just kiita.
Esmaspäeva õhtul kogunesime tiimiga kooliparklas, tegime kõigile näomaalinguid, sidusime patsidesse lipsud ja panime säraspreid peale. Muusika kâis ja saime juba vaimselt end valmis panna. 
19.30 olid kõik tiimid jalkastaadioni juures ja hullumeelsus hakkas pihta.
Pidime läbima 16 erinevat staapi. Üritan neist võimalikult paljud kirja panna.

1)Pidime teatejooksuga suurest ämbrist, mis šokolaadi pudinguga täidetud oli, leidma väikseid mänguasju. Kujutlege nüüd kuidas sa seal suures ämbris kätege solberdad, siis kui selle väikse mänguasja leiad on kõik käed pudinguga kaetud ja pead ju veel plaksu ka lööma järgmisele, kes jookseb. Ütleme nii, et pudingut lendas! 

2)Köievedu. Keskel oli jälle suuuuur selline kile, mis oli kaetud pudinguga ja kui vastasmeeskond tõmbas köit piisavalt tugevasti, siis lendasid kogu tiimiga sinna pudingusse. Need kes veel eespool köie juures seisid oli saatus väga pudingune :D 

3)Võtsime rivvi ja pidime  seljataga oleva inimesega küünarnukkidega kinni hoidma ning eespool oleva inimesega pidid hoidma suus sellist pikka kommi, üks ots sinul suus ja teine siis paarilisel. Ja nii pidime kiirelt edasi liikuma, et komm ei puruneks

4)Topsi veega täitmine. Üks tiimikaaslane läks pikali maha ja pani topsi oma näole.
Teised pidid teatejooksuga täitma ühe topsi veega, siis selle pikalioleva inimese juurde jooksma ja vee tema topsi kallama. Aga kuna pidi kiirelt tegutsema ja topsid olid väikesed, siis suur osa veest läks sellele pikaliolevale inimesele näkku. :D

5)Munajooks. Ühe käega hoiad muna lusikal, teine käsi pidi pea peal olema. Ja siis tavaline teatejooks

6)Rōngavise. Üks tiimikaaslane seisis eemal ja teised pidid talle neid võimlemise rõngaid viskama kaela.

7)Puding ja juustupallid. Ühe tiimikaaslase nägu tehti üleni pudinguga kokku ja teised pidid viskama juustupallikrõpse talle näkku, nii et need pudingusse kinni jääks.

8)jalkapall. Istusime maas rivis ja pidime (Ameerika) jalkapalli andma sellele, kes istus sinu taga. Ainult, et käsi kasutada ei vōinud, ainult jalgu :D 

9)jooks. Võtsime jälle rivvi ja lebasime maas ning siis kordamööda pidime kõik üksteisest üle hüppama. Põhiliselt nagu tõkestusjooks.

10)Kaardi edasi andmime. Kõigile anti pesulõks, mida pidid suus hoidma ning siis kaarti edasi andma ilma käsi kasutamata, ainult selle pesulõksuga, mis suus oli

11)Munavise. Kõigile anti toored munad ja siis üks tiimikaaslane seisis kaugemal ämbriga, kes meie munasid pidi kinni püüdma.

12)Tavaline käru. Üks inimene maas ja peab kätega liikuma, teine võtab jalgadest kinni.

13)õhupallijooks. Võtsime paaridesse ja siis pidime õhupalli kahevahele panema ning gallopiga teatejooksu tegema. Väga naljakas oli, kui paar kaotas tasakaalu ja siis vaikselt kukkuma hakkas, õhupall muidugi lõhkes.

14)Rivis hoidsime kätest kinni ja pidime vōimlemisrõnga rivi lõppu saama, kätest ei tohtinud lahti lasta nii et pidime rõngast läbi ise ronima. 

Viimased 2 tõesti ei tule enam meelde, aga lisan siia kui äkki kunagi ikka pähe turgatab :)


OTP oli seni üks kõige vingemaid asju, mida siin kogenud olen ja kuigi olime kõik pärast pudinguga koos oli asi seda väga väärt! <3 























-Laura <3

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar