Pages

laupäev, 29. september 2018

Spirit week

Terve nädala olid meil erinevad riietusreeglid ehk spirit week, kogu kool oli tõsiselt hästi kaunistatud, reedel jalkamäng ning laupäeval homecoming.

Esmaspäeval kandsid kõik oma OTP tiimi särke. Ehk väga, väga palju erinevaid värve oli neid särke. Igat tooni rohelist, roosat, pruuni, halli, sinist, punast jne jne. 
Paljud olid ädedad toonid ja minu tiimil ka vedas, saime sellise hästi helerohelise. Aga mõndadel need pruunid, hallid ja neoon värvi särgid ei olnud just kõige kenamad.
Vaba tunni ajal käis üks mees kõigist pilte ka tegemas.
Õhtul oli siis see OTP ise ehk issand jumal, üks kõige vingemaid üritusi eales! Väga, väga messy, aga täiega seda väärt. (Täpsemalt kirjutasin eelmises postituses)
Ilmaga vedas ka too päev väga, tõsiselt soe oli.

Teisipäeval oli comfy day ehk mugavad riided. Enamus (ka mina) kandsid retuuse ja mugavat pusa, aga oli ka väga ägedaid, kes kandsid onesie-sid ja hommikumantleid, susse, tudukaid jne. Isegi ühel mu õpetajal oli lōvi onesie seljas. Nii äge.
Ja kui esmaspäeval oli soe ning kuiv, siis teisipäeval vastupidi.
Hommikul oli veel kõik ok, aga ajaloo tunnis käis selline kõva pauk, nagu midagi oleks plahvatanud ja seejärel tuli selline padukas, et oioi.
Kõik läks hästi hämaraks ja lõunalaudade juures olles, kui vihm kõvasti vastu klaase peksis, oli jälle tunne, nagu oleks  ,,Videvikus”

Kolmapäeval oli teemaks Ameerika. Aga huvitaval kombel kandsid tol päeval kõige vähem inimesi teemakohaseid riideid. Mu ajaloo tunnis üks tüdruk ütles sellepeale, et kui raske on midagi punast kasvõi selga panna. :D 
Siiski olid mõned, kes jälle kõvasti vaeva olid näinud. Rätikud, ehted, peavõrud, kampsunid on mõned näited, mida USA teemaga kanti.
Muide, mult küsiti ka nüüd see küsimus ära, et kas Eesti on osariik siin või? :D....

Neljapäeval pidid kõik klassid erinevaid värve kandma. Seniorid näiteks musta, õpetajad valget jne. Kuigi oli ka väga paljusid, kes näiteks kümnes klass olid ja ikka musta kandsid.

Reede lõpetasime spirit weeki jaguar pridega ehk koolilogodega riided. Viimane tund oli lühendatud, sest võimlas toimus väike aktus ja homecoming queen&king valimine. Kõige esimesena läks võimlasse  bänd mängides kooli fight songi, cheerleaderid cheeresid, edasi laulsime veel koolilaulu ja homecomingu kandidaadid pidid tegema erinevaid huvitavaid võistlusi. 
Ühes võistlusel olid vastasteks õpetajad ja pidi olema scooteri peal ning ennast vetsupoti nende vaakumpumpadega edasi lükkama. Üsna koomiline vaatepilt peaks mainima :D 
Ja üks hästi armas tüdruk Shantal, kellega OTP tiimis ka olin, sai homecoming queeniks!! Ta nii vääris ka seda. Ta on reaalselt niiiiiiiii armas ja lahke inimene issake issake <3

Õhtul läksime jalkamängule ka, ütleme nii, et mäng oli vähim, mis selle ürituse meeldejäävaks tegi.
Homecomingu võitjad näiteks kõndisid üle väljaku vanematega, bänd jälle mängis, cheerleaderid tantsisid, eraldi tantsugrupp tegi veel etteaste ja isegi üks grupp tantsis lippudega.
Kooli spirit oli ka M E G A!!! Kamp poisse olid särgid ära võtnud ning rinnale maalinud koolitähed. Nemad olid seal palju suuremad ergutajad kui cheerleaderid tegelikult :D panid rahvast ka korralikult kaasa elama.


Täna (laupäeval) toimub veel homecoming, aga sellest täpsemalt juba järgmises postituses :)

-Laura <3















comfy day

true queen <3



teil pole aimu ka kui imeliselt need maitsesid 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar