Pages

neljapäev, 23. august 2018

tutvustav koolipäev vol. 1

Täna 23. august oli esimene (poolik) koolipäev. 
Uued õpilased pidid kooli minema alles kella üheksaks ning esimese asjana toimus meile selline tutvustav tund. Seda viisid läbi kõik support õpilased, kes vabatahtlikult uutele õpilastele alati toeks on. Need inimesed olid ka koolipäeva jooksul kindlasti ühed kõige sõbralikumad :) Lisaks tehti meile  ka koolituur. Kool, nagu juba öelnud olen, on väga suur, meile öeldi, et kui ära eksime, siis lihtsalt kõnniksime edasi, siis peaks lõpuks ikka algusesse tagasi jõudma. :D 
Edasi läksime sööma, seal on selline söögiosa, kus kõigepealt saad valida, mida tahad (pizza, kana, salat, nagitsad, puuviljad, magustoit jne), siis maksad ja edasi lähed kõrvalolevasse ruumi, kus siis söömine ise toimub. Lauad on siin täpselt nagu ,,Videvik” filmis :D ja kui kogu see saal täis veel oli, siis ikka pidi suht karjuma, kui midagi öelda tahtsid teisele. 
Sellega sai meil tutvustav osa kõigi uutega läbi ja edasi läksime juba kõik eraldi oma seminaridele ja klassidesse.
Kõigepealt oli seminar, seal oli minuga õnneks sattunud samalajal üks support õpilane, nii et istusin temaga samasse lauda ja meiega liitus veel paljusid tüdrukuid. Seal kohtusin ühe toreda tüdrukuga, kes ka kasse armastab ja ütles, et võin tema poole alati tulla, kui kassidest puudust tunnen. Ehk siis peaks juba kohe minema :D näitasin neile oma Kenzo pilti ka ja kõik juba jumaldasid teda. Yes we are the crazy cat ladies.
Muideks, inimesed täitsa teadsid, kus Eesti on! Ja Euroopa ajaloo õpetaja juba kutsus meid järgmiseks trimestriks Dianaga (Gruusia tüdruk) enda klassi.
Muidu seminaril lihtsalt tutvusime ja pidime kõik rääkima oma lemmikhetkest suvel ning mida järgnevast õppeaastast ootame. 
Järgmiseks oli keka, kuid seal me reaalselt terve tund istusime ja ainuke asi, mida teha tuli, oli panna end kirja kas individual või team keka gruppi. 
Kekas kohtusin ka ühe toreda tüdrukaga ja ta näitas mulle ka kus mu järgmine klass on, sest see kool on tõesti ikka suur. 
Geomeetrias me lõikasime ruudukesi välja ja pidime kokku panema mingeid kujundeid vms. Ehk siis samuti oli ainult tutvustav tund ja ei mingit õppimist. Seal tunnis pidime näitama ka oma id kaarti (kooli poolt antud) ja üks tüdruk oli selle juba suutnud ära kaotada, kuigi meile anti see ainult 1 tund varasemalt. 
Õpetajad on siiani olnud hästi sõbralikud, ja lõbusad, istuvad õpilastega samadesse lõunalaudadesse ja söövad seal oma krõpse mingi kastmega :D 
Ja viimane tund selleks päevaks (tavapäeval oleks alles 3. tund) oli USA ajalugu. Seal anti meile kohe mingi paber kätte mingite küsimustega nagu, kes oli esimene president, mitu triipu lipul on ja mida need tähendavad, kes on asepresident jne. Healjuhul 25% sain tehtud. Õnneks hinnet selle eest ei saa. 

Ehk siis täna oli meil selline tutvustav päev + 3 esimest koolitundi. Homme on ka veel tutvustav päev + 4-8 tund. 








Teen kindlasti paremaid pilte ka, täna oli lihtsalt koolis hästi kiire ja ei olnud võimalust :))

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar