Pages

pühapäev, 19. august 2018

Iowa State Fair

Laupäeval (18.august) käisime Iowa State Fairil.
See on selline hästi huge üritus, kus on väga paljusid erinevaid ja veidraid toite (apple eggroll, cookie dough spaghetti jne), samuti igasuguseid näituseid, atraktsioone, poode jne jne.

Kokku veetsime seal reaalselt 6 tundi ja oleks ilmselt isegi rohkemgi, aga lihtsalt väsimus lõpuks ikka sai võitu.

Kahju oli nendest loomadest, kes üliväikestesse puuridesse oldi pandud ja siis kõik need inimesed said neid paitada jne. Nagu ühte ja samasugust küülikut oli seal mingi 50 tükki. Aga mõndadele loomadele olid seal pandud veel eriauhinnad nt: suurim siga või suurim küülik vms. Kõige suurem siga oli 500KG!!!!!! ja kõige suurem pull 1300KG!! jummel, jummel.
Siis olid seal kōige suuremad kõrvitsad ja maisid ja kõike veel, millest üldse mõelda suudab. 

Ja kui muidu müüdi seal rohkem toitu vōi Iowa State merchandise, siis oli ka üks osakond, kus müüdi aknaid, uksi, vanne, pop corni masinaid,biljardilaudu jne :D samas need vannid olid hiiiiiglaslikud ja alla 3000$ neid ei müüdudki.

Ära sain proovida ka corn dogi, mis eesti keeles peaks olema siis maisivorst vms. Seal sees on see hot dogi vorst ja väljaspool mingi maisitainas ümber, mida fritüüritud on. Väga, väga hea oli, kuid Jah, väga ebatervislik! 

Mingiaeg läksime vaatama seal toimuvat alaealiste talendishowd, kus lapsed laulsid, joonistasid, tantsisid jne. Finaal pidi alles täna toimuma, seega võitjat teada ei saanudki, kuid annet oli neil lastel kõigil küll kõvasti. 

Pärast käisime veel Walmartis ja wow seal tõesti müüakse kõike :D riiulid olid kõrged ja valikut oli seal oh god kui palju.  Samas hostvanemad ütlesid, et inimesed käivad walmartis reaalselt tudukatega või muul veidral viisil, Iowas ei pidanud asi nii hull olema, kuid Texases oli olnud küll. 








popcornimasin oli ka ostmiseks ilusti olemas





corn dog

































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar