Pages

neljapäev, 2. mai 2019

Lihavõtted

Kui näiteks uut aastat ei tähistata siin peaaegu et üldse, siis, vähemalt minu pere, tähistab lihavõtteid palju suuremalt kui tavaliselt Eestis

Hommik algas kohe tegusalt: kell 9 algas munade otsimisega. Igal pereliikmel oli oma korvike ning värv. Ning pidime siis otsima 16 enda värviga muna õues ja 16 toast. Super lõbus oli, kuid lõpuks toas viimaseid mune otsides olin mina viimane, kes enda ühte muna no mitte kusagilt ei leidnud. Kuid ka see probleem lahendus kiirelt, nimelt Leahi poiss, kes otsis oranže mune, oli kogematta võtnud ühe minu omadest. 

Ja kui kõigil munad leitud, siis saime ka oma üllatusmunad lõpuks avada. Ehk igal ühel polnud mitte 32 keedetud tavalist värvitud muna, vaid tegemist oli plastikust üllatusmunadega, kus iga muna sisse kommi, raha ja palju, palju šokolaadi peidetud oli :))

Hommikuks oli tehtud imemaitsvaid kaneelirullide sarnaseid küpsetisi, peekonit ja muidugi meie eelmisel päeval värvitud mune. 
Ka munade värvimine oli tegelikult suur ettevõtmine. Kõik olid ümber laua ning lisaks tavalistele värvilistele värvidele olid olemas ka mingisugused riisivärvid, et munadele huvitavamat mustrit  selle riisiga anda. 

Ja õhtul tegime ka lõket ning mõnulesime õues, tegime smore ja nautisime lõpuks Ankenysse jõudnud sooja ilma :))

Kuid ka pärast hommikusööki ei lõppenud üllatused. 
Ehk lisaks sellele suurele maiustustekuhjale, mis me saime, saime veel ka eraldi korvitäie kingitusi. Tõesti nagu jõulud. Minu korvist leidsin näiteks personaalse sildi kohvri külge, veel ühe küünla ohyeeeees <333, kinkekaardi, kommi ja mõndasid toredaid kinke veel :)) 


Lõpetuseks käisime ka muidugi kirikus ja suurem lihavõtete lõunasöök oli ka :))








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar