Pages

esmaspäev, 14. jaanuar 2019

Showkoor

Üks väga imeline asi, mis jälle USAs on, aga Eestis pole kordagi näinud, on show koor.
Ehk siis põhiliselt koor, kus lauldakse ka pop laule, on liigutused juures ning esinemine on üldse palju elavam, kostüümid on ka alati super ägedad.
Meie koolis on showkoor mega pop ja enamus tahavad seal olla. 
See nädalavahetus käisime middle schooli show koori + show bändi, kus Anna mängib, vaatamas ning saime teada, et umbes 40% ühest lennust käib showkooris.
Laulud, mida esitatakse on alati nii kaasahaaravad ja tihti ka väga tuntud, seega on palju huvitavam kuulata/vaadata. Seekord lauldi the greatest showman’i paljusid laule.
Minuarust võiks Eesti koolides ka lisaks tavalisele koorile selline koor olla, see teeks kindlasti kõik aktused paljupaljupalju paljupaljupalju huvitavamaks. 
Ja üleüldse on nii tore vaadata, kuidas  kõigile nii tohutult meeldib laulda, seda on ikka emotsioonidest tohutult näha, ja nad endast 150% annavad, et kõik perfektne välja näeks.

Ning muidugi ei saa ma mainimata jätta, kui suur Ankeny spirit oli. Eelnevatele Iowa koolidele, kes seal üritustel olid, ei plaksutatud ega karjutud üldse nii võimsalt võrreldes sellega, mida Ankeny alati teeb.
Üleüldse ma ei tea, mis ime kohta ma sattusin siin USAs. Ankeny on USA üks kiireimini kasvav linn, iga päev vist kolib keskmiselt 9? inimest siia juurde ja mu kool on ka geeniusi täis. Marching bänd läheb näiteks sügisel New Yorki ühele üritusele, kuhu ükski teine Iowa kool varem saanud pole, üks tüdruk ajaloo klassist võitis mingi Holliwoodi lühifilmiauhinna, kus meeletu konkurents oli ja nüüd tal on niipaljud uksed lahti, võrgutiim on kuuest kooli lahtioletud aastast 4 korda võitnud osariigi parima tiitli jne. Pluss mu kool pole üldse lihtne, kuid asi on täiega seda väärt <3 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar