Pages

teisipäev, 12. veebruar 2019

Super bowl party

Päev juba algas suure söömisega. Kõikidele Mehhiko omadele ja nende vahetusperedele toimus “väike” lõunasöömaaeg. 
Kõik pidid midagi kaasa tooma, kas siis magustoidu, soolase snäki, sooja toidu vms. Ja see söök mis kokku siis toodi oli hullumeelne!
Seal oli mingi 30 erinevat sooja rooga, lisaks veel saiakesed, puuviljad, muffinid, juurviljad, koogid, küpsised jne jne. 
Kui me sealt ära lahkusime, siis oli küll selline tunne nagu ei tahaks söõki enam 10 aastat näha.

Aga õhtul toimus veel see kauaoodatud superbowl. 
Ja kuna Eddyle see jalka siin hullult meeldib, siis tegime lausa suure peo, kus enamus Mehhiko omad tulid ka kôik kohale ja terve maja oli inimesi täis.
Muidugi on siin pididel alati meeeeletu!!! hulk toitu. Nii et järjekordne söömapidu toimus. Meil oli miljon pitsat, puuviljavaagand, kanatiivad, brownid, snäkimix, küpsised ja miljon muud magustoitu veel. Siiamaani on meil toitu veel alles :D 
Aga tegelikult jalkamängu vaatas väga väike osa rahvast, enamus ajast mängiti lauatennist või lihtsalt lauldi ja karjuti. Valjud nad ikka oskavad olla :D
Ja eriti naljakas oli, kui üks tuntud laulja telekast laulma hakkas, siis sekundi pealt lõpetati kõik mängud ja pressiti end teleka ette. Siis läks kõik muidugi veel valjemaks ja huljati ning kiljuti lauludele kaasa. 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar