Pages

teisipäev, 12. veebruar 2019

ISU tuur & seafarm

Reedel toimus Mehhiko omadele väike field trip ehk kooli ei pidanud minema, nii et muidugi läksin mina ka kaasa.
Kôigepealt ootasime umbes 15min oma armast kollast koolibussi ja kui see siis lõpuks jõudis läks selline laulmine lahti et oioi.
Aga sellel ajal kui bussi ootasime, läksid kõik Mehhiko noored õue oma esimest lumesõda pidama. Seda oli ka omaette komöödia vaadata, muidugi ei puudunud jää peal kukkumised ka sealt.
Aga bussis, nii äge oli et terve tee kuni Amesi sõitsime, laulsime erinevaid tuntuid laule kaasa. Alguses tegime nii et Mehhiko omad laulsid kõiki tuntud Hispaaniakeelseid laule ja siis pärast usakad ingliskeelseid vastu (nt party in the usa) 

Amesi jõudnud, tehti meile Iowa State University treeningruumide tuur. Nägime eraldi siseväljakut, nende hiiiiiiglaslikku jõusaali, mingisugust tervisekeskust ja konverentsisaali. Lisaks saime päris väljakule ka korraks minna ja muidugi miljoneid pilte klõpsutada. 
Ja siis...seadsime sammud seafarmi. Sest me oleme siiski Iowas. 
Tegelikult oli päris kurb olla seal mul, nähes nende väikseid aedikuid ja teades nende saatust :((
Ja neid sigu oli seal meeeeletult! Öeldi et vist oli mingi 800 siga vist ainuüksi selles ühes farmis. Nägime tõesti absoluutselt iga värvi ja suurusega neid, isegi suhteliselt vastsündinuid. 
Kuid mis oli suht õõvastav, oli et sinna soojadesse ruumidesse olid kärbsed kõik kokku tulnud ühte puntrasse ja kui ma alguses mõtlesime et maas ja seintel on mingi must puru lihtsalt, siis hiljem tuli välja et need kõik olid seal surnud kärbsed...
Mõnes kohas põrandat polnud nähagi, kõik oli ainult must kärbsepundar...

Ja viimaseks käisime kogu selle suure pundiga lõunat söömas. Mõtlesime et võtame mingid kerged lõunad ja kohale toodi reaalselt kandikutel MEGA portsjonid. Ma ei tea, minu arust oli see  pigem vähemalt kolme inimese kogus.
Ja muidugi ei saanud me piirduda ainult soolasega, sest see koht kus me olime on tuntud just oma jäätiste poolest. 
Ega nad ei valetanud ka. Juba kõikide nende jäätiste kirjeldused ajasid suu vett jooksma. 
Meie Leahiga võtsime kaneelijäätise ahjuõuna, karamelli ja vahukoorega <3

Tagasi kooli juurde jõudsime umbes 2 ajal, aga kooli tagasi me minema ei pidanud ;)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar