Pages

esmaspäev, 28. jaanuar 2019

Shoping & harry potter symphony



26.jaanuar oli meil mõnusalt tegus päev. 
Kohe kui ärkasime, siis läksime kogu perega Jordan&Creeki kaubanduskeskusesse, sest Leah ja Anna tahtsid seal olevas kinos minna vaatama oma nende lemmikbändi BTS filmi. Mind see niivõrd ei huvitanud, seega mina ja hostvanemad shoppasime samalajal :)) 
Mind ei tohiks tegelikult enam üldse bath&body shopi poodi lasta, sest mul üks terve sahtlitäis sealt ostetud asju, kuid muidugi pidin ma ka seekord sealt ikka midagi uut leidma.
Siin on poodides nii et müüjad käivad päris tihti sinuga rääkimas, selgitavad allahindluste kampaaniaid ja pärast makstes isegi küsitakse, et milline teenindaja sind kõige rohkem abistas. Lisaks on ka small talk juba nii harjumuseks saanud, näiteks ühes poes pidasime ühe müüjaga pea 5min vestluse maha minu outfiti kohta :D sain teada, et talle endale nii hullult roosa värv meeldib, aga talle see värv ei sobi ja siis ta ei saa seda kunagi kanda :D 

Peale plikside filmi lõppu sõime ka sealsamas, kui keegi peaks Chick-fil-A’sse sattuma, siis chicken tortilla supp on super! 

Tulime koju tagasi, Jacob tuli oma tüdrukuga meile ning Leah sättis end ühe ürituse jaoks valmis, kus ta oma poisiga läks. Ta poiss jõudis siis ka lõpuks kohale, tegime pilte neist ning edasi läksime kohe välja sööma. 
Seekord ootasime oma toitu meeletult kaua ning pidime lõpuks suht kiirustama, et õigeks ajaks järgmisele üritusele õigeks ajaks jõuda.
Ehk siis sõitsime Des Moinesi teatri, et vaadata Harry Potterit. Ehk vaatasime terve Harry Potteri filmi teatris ära, kuid ekraani all mängis orkester kõiki taustamuusika palasid ning publik oli elav. Ehk oma lemmikutele tsitaatidele, tegelastele, hetkele plaksutati ja karjuti kaasa, pahalastele siis just vastupidu karjuti boooo ja see tegi selle elamuse palju erilisemaks :) <3 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar